Madonna s-a despărţit de iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz - GALERIE FOTO

Cântăreaţa Madonna şi iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 23 de ani, s-au despărţit, din cauza diferenţei de vârstă de 28 de ani dintre ei, dar şi a absenţei intereselor comune, informează presa americană, citată de tabloidul britanic The Sun.

374 afișări
Imaginea articolului Madonna s-a despărţit de iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz - GALERIE FOTO

Madonna s-a despărţit de iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz

Programele artistice încărcate ale cântăreţei în vârstă de 51 de ani şi tânărului model brazilian au contribuit şi ele la această despărţire.

O publicaţie americană a scris, marţi: "Este o despărţire amiabilă, iar Luz a fost cel care a avut iniţiativa".

La rândul ei, Madonna a declarat unor prieteni că ea şi modelul brazilian se află "în puncte diferite" ale vieţilor lor în această perioadă.

"Nu mai găsim subiecte despre care să vorbim. E foarte dificil pentru noi să găsim un teren comun în aceste zile. Avem doar Kabbalah, dar asta e tot", i-ar fi mărturisit cântăreaţa unui bun prieten.

Madonna l-a cunoscut pe Jesus Luz cu ocazia unei şedinţe foto. Cei doi au început să se întâlnească după ce Madonna a divorţat de regizorul britanic Guy Ritchie, în octombrie 2008, după o căsnicie de opt ani.

Însă mama modelului brazilian, de profesie coafeză, şi care este cu 14 ani mai tânără ca Madonna, nu a fost de acord cu relaţia fiului ei cu renumita cântăreaţă americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici