Madonna şi-a donat pantofii pentru tombola balului Halloween al Ovidiu Rom

Madonna a donat una dintre perechile ei de pantofi preferate, marca Christian Dior, pentru cea de-a cincea ediţie a balului caritabil de Halloween, care va avea loc pe 31 octombrie, la Bucureşti, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul evenimentului.

125 afișări
Imaginea articolului Madonna şi-a donat pantofii pentru tombola balului Halloween al Ovidiu Rom

Madonna şi-a donat pantofii pentru tombola balului Halloween al Ovidiu Rom

Pentru cea de-a cincea ediţie a Balului caritabil de Halloween organizat de Ovidiu Rom, Madonna a donat o pereche de pantofi Christian Dior, care au pe tocuri autograful cântăreţei.

Balul Halloween al Ovidiu Rom - 2008

Pantofii Madonnei nu vor fi scoşi la licitaţie în cadrul balului.

Anul acesta, Ovidiu Rom trece de la "Celebrity Auctions" la "Citizen Actions". Noul concept îi încurajează pe toţi cei prezenţi la eveniment să se implice prin donaţii, care ar putea oferi o şansă copiilor şi care le-ar putea aduce fie pantofii Madonnei, fie unul dintre obiectele donate de alte celebrităţi.

Astfel, fiecare oaspete va găsi pe locul său patru cupoane, fiecare reprezentând o opţiune de donaţie. Cupoanele vor fi colectate şi, pentru fiecare categorie, se va extrage un câştigător.

Valoarea donaţiilor variază de la 50 la 10.000 de euro, astfel încât toţi cei care donează să poată lua parte la tragerea la sorţi.

 Balul Halloween al Ovidiu Rom - 2008

Donaţiile în valoare de 50 de euro vor fi folosite pentru cumpărarea de rechizite pentru şcoală (rucsac cu rechizite, haine, uniformă şi pantofi), cele de 1.000 de euro vor fi folosite pentru a echipa o clasă într-o comunitate săracă şi pentru a oferi training profesorilor.

Donaţiile de 5.000 de euro vor susţine o şcoală de vară pentru 50 de copii din comunităţi cu dificultăţi şi îi va ajuta pe aceştia să se pregătească pentru clasa I. Donaţia acoperă costurile trainingului şi cheltuielile a doi profesori şi ale unui meditator, materiale, gustări, caiete şi activităţi educaţionale.

Pe de altă parte, suma de 10.000 de euro oferită ca donaţie permite adoptarea unei şcoli - Adopt a School - într-o comunitate săracă, acoperind costurile pentru recrutarea elevilor şi pentru proviziile şcolii, Summer School, trainingul profesorilor şi pregătirea de săli de clasă moderne. Donatorul va primi un raport financiar detaliat la finalul anului şcolar. În plus, Ovidiu Rom va oferi şcolii o placă comemorativă a contribuţiei.

Ovidiu Rom este dedicat oferirii de acces la educaţie pentru toţi copiii, inclusiv pentru cei săraci sau care trăiesc în zone izolate.

"Ştim cum să facem asta. Dar acest lucru nu se va întâmpla pe scară destul de mare pentru a face diferenţa, în absenţa sprijinului public", spune Leslie Hawke, preşedinte şi cofondator Ovidiu Rom.

Anul acesta, Halloween Charity Ball: Global Edition va avea loc la Palatul Parlamentului, în noaptea de Halloween, pe 31 octombrie. Fondurile colectate vor permite Ovidiu Rom să îşi continue eforturile pentru a le permite tuturor copiilor din România să aibă acces la educaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici