Madonna şi Guy Ritchie vor să-şi reînnoiască jurămintele în vară

Madonna şi Guy Ritchie vor să-şi reînnoiască jurămintele, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în vară, la reşedinţa cuplului din Wiltshire, Marea Britanie.

1 afișare
Imaginea articolului Madonna şi Guy Ritchie vor să-şi reînnoiască jurămintele în vară

Madonna şi Guy Ritchie vor să-şi reînnoiască jurămintele în vară

Autoarea hitului "Hung Up" şi regizorul britanic Guy Ritchie, cunoscut pentru filmele "Revolver" (2005), "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000) şi "Jocuri, poturi şi focuri de armă" (1998), s-au căsătorit în 2000, informează femalefirst.co.uk.

Cei doi intenţionează ca în timpul acestei a doua căsătorii să facă schimb de verighete.

"Reînnoirea jurămintelor este un mod de a arăta lumii că încă sunt puternici. Au muncit mult pentru a-şi rezolva problemele şi din acest motiv vor ca oamenii care le sunt apropiaţi să împărtăşească" bucuria lor, a indicat o sursă apropiată cuplului.

Creatoarea de modă Stella McCartney va crea ţinuta de gală pentru buna sa prietenă Madonna, în vârstă de 49 de ani.

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, căsătorită şi ea cu un britanic, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, va citi un text în timpul ceremoniei. Lourdes, în vârstă de 11 ani, fiica Madonnei şi a fostului antrenor personal al starului, Carlos Leon, va citi şi ea un text.

Madonna şi Ritchie mai au împreună doi copii, Rocco în vârstă de şapte ani, şi David, un băieţel în vârstă de doi ani adoptat din Malawi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici