Madonna va adopta încă un copil din Malawi (Video)

Madonna a completat actele legale în vederea adoptării unui al doilea copil din Malawi, în ciuda controverselor apărute în legătură cu primul său copil înfiat din acest stat, informaţie confirmată de un reprezentant al Înaltei Curţi de Justiţie din ţara africană.

24 afișări
Imaginea articolului Madonna va adopta încă un copil din Malawi (Video)

Madonna va adopta încă un copil din Malawi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un oficial guvernamental din Malawi a declarat că Madonna va vizita această ţară în următoarele zile, iar cazul va fi audiat luni, 30 martie. Potrivit aceleiaşi surse, Madonna urmează să facă această vizită însoţită de David, fiul ei adoptat din Malawi.

Alan Chinula, avocatul cântăreţei americane, nu a dorit să facă niciun comentariu pe această temă.

Mai multe organizaţii care luptă pentru drepturile copiilor din această ţară s-au opus primei adopţii, acuzând guvernul din Malawi că a încălcat legile privind adopţiile internaţionale. Potrivit acestora, cetăţenii străini nu pot adopta copii din Malawi.

Madonna a declarat recent că prietenii ei din Malawi i-au spus că David ar avea nevoie de un frate sau de o soră şi că din acest motiv ea doreşte să adopte un al doilea copil, dar numai dacă va avea sprijinul poporului acestei ţări.

Cântăreaţa urmează să viziteze săptămâna viitoare locul unde organizaţia ei de caritate, Raising Malawi, va începe lucrările - în valoare de mai multe milioane de dolari - pentru o şcoală de fete, au declarat oficialii din această ţară.

Video stirileprotv.ro

 

Yohane Banda, tatăl lui David, a declarat pentru Reuters că este posibil să îşi vadă fiul săptămâna viitoare.

Madonna, care a iniţiat procedura de adopţie în 2006, l-a adus pe David acasă la ea pe când acesta avea 13 luni. Copilul trăia la orfelinat, unde a fost adus de tatăl lui după moartea mamei sale. Cântăreaţa a declarat că este foarte bucuroasă că a putut să deschidă calea pentru viitoarele adopţii internaţionale din Malawi. Aproximativ un milion de copii din această ţară au rămas orfani din cauza maladiei SIDA.

Unii oficiali din Malawi sunt de părere că Madonnei îi va fi mult mai dificil să adopte un al doilea copil, în calitate de părinte unic, după ce a divorţat de regizorul britanic Guy Ritchie, la sfârşitul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici