Madonna va lansa un nou album, "Hard Candy", în aprilie

Madonna va lansa ultimul său album de studio produs de compania Warner Bros., "Hard Candy", pe 29 aprilie, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

2 afișări
Imaginea articolului Madonna va lansa un nou album, "Hard Candy", în aprilie

Madonna va lansa un nou album, "Hard Candy", în aprilie

Albumul, care include piese precum "Candy Store" şi primul single "Four Minutes", urmează materialului discografic "Confessions on a Dance Floor", care s-a situat pe primul loc în topurile americane, la lansarea sa, în noiembrie 2005.

Titlul şi data de lansare au fost anunţate iniţial de site-ul de internet al publicaţiei Entertainment Weekly (http://www.ew.com), iar detaliile au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al Madonnei, Liz Rosenberg. Entertainment Weekly a citat-o pe Rosenberg spunând despre starul în vârstă de 49 de ani că "îi plac bomboanele".

Acest album va marca sfârşitul colaborării, de peste 20 de ani, dintre Madonna şi casa de discuri Warner Music, artista urmând să înregistreze următoarele materiale prin Artist Nation, o nouă iniţiativă a organizatorului de evenimente american, Live Nation.

Wall Street Journal a publicat, pe 10 octombrie 2007, ştirea potrivit căreia Madonna va primi de la Live Nation suma de 120 de milioane de dolari pe 10 ani.

Contractul prevede ca Live Nation să obţină drepturile asupra a trei noi albume ale cântăreţei, să-i organizeze turneele şi să vândă produse promoţionale care exploatează imaginea Madonnei, potrivit publicaţiei americane.

Warner Bros., o unitate a Warner Music Group Corp, va lansa şi o colecţie de hituri ale Madonnei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici