Madonna, vedeta despre care s-a scris cel mai mult în ultimul deceniu în presa britanică

Cântăreaţa americană Madonna este vedeta despre care s-a scris cel mai mult în ultimul deceniu în presa britanică, informează mirror.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Madonna, vedeta despre care s-a scris cel mai mult în ultimul deceniu în presa britanică

Madonna, vedeta despre care s-a scris cel mai mult în ultimul deceniu în presa britanică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest top realizat de compania Kantar Media, specializată în monitorizarea presei, artista americană, în vârstă de 52 de ani, a fost menţionată în 46.017 articole publicate în presa britanică din ultimul deceniu.

Pe prima poziţie în topul anului 2010 se află realizatorul de televiziune Simon Cowell. De altfel, Simon Cowell ocupă locul al doilea în topul deceniului, numele său apărând în 29.888 de articole. Podiumul acestui top este completat de cântăreţul britanic Robbie Williams, al cărui nume a fost menţionat în 28.563 de articole.

Pe locurile următoare s-au clasat Kate Moss (28.056 articole), Britney Spears (27.588 articole), Victoria Beckham (25.833 articole), David Beckham (24.953 articole), Michael Jackson (24.688 articole), Paul McCartney (21.556 articole) şi Kylie Minogue (19.694 articole).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici