Magazin de 15 metri pătraţi din Veneţia, factură de 260.000 de euro

O factură usturătoare, de peste 260.000 de euro, la energie electrică, a ajuns zilele trecute la un comerciant din Veneţia, proprietar al unui magazin de bijuterii de 15 metri pătraţi în Piaţa San Marco.

1679 afișări
Imaginea articolului Magazin de 15 metri pătraţi din Veneţia, factură de 260.000 de euro

Magazin de 15 metri pătraţi din Veneţia, factură de 260.000 de euro

În doar două luni, compania de furnizare a energiei i-a atribuit un consum de un milion de kilowaţi/oră.

Facturile anterioare, a explicat proprietarul Gianmaria Tiozzo pentru Corriere del Veneto, au fost mari în comparaţie cu cele din trecut, dar de ordinul a 1.200-1.300 de euro pe două luni.

Când s-a trecut la piaţa liberă, vara trecută, Tiozzo a schimbat furnizorul. Iar în ultimele zile a primit factura de 262.348.000 de euro, pentru lunile iulie şi august 2023.

"O cifră pe care ar trebui să o plătesc până la 12 martie şi pe care nu intenţionez absolut deloc să o plătesc. Am plătit deja o factură de 1.262 de euro pentru luna iulie şi o alta de 1.324 de euro pentru luna august. Este inacceptabilă o astfel de solicitare, care atribuie activităţii mele o cheltuială de energie exagerată şi suprarealistă”, a spus Tiozzo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici