Mai repede decât ne-am aştepta. Ziua în care cei mai mulţi oameni renunţă la angajamentele pe care şi le-au luat faţă de ei înşişi în noul an

Un nou studiu sugerează că, în 2020, ziua în care oamenii vor renunţa la angajamentele pe care şi le-au luat faţă de ei înşişi la începutul anului este 19 ianuarie, potrivit The Mirror.

707 afișări
Imaginea articolului Mai repede decât ne-am aştepta. Ziua în care cei mai mulţi oameni renunţă la angajamentele pe care şi le-au luat faţă de ei înşişi în noul an

Ziua în care cei mai mulţi oameni renunţă la angajamentele pe care şi le-au luat faţă de ei înşişi

Multe persoane îşi promit de Anul Nou o mulţime de lucruri ambiţioase, cum ar fi să slăbească, să renunţe la alcool sau la ţigări, să devină mai sociabile sau să se căsătorească.

Însă un nou raport oferit de aplicaţia de fitness Strava indică faptul că majoritatea oamenilor nu îşi respectă deciziile luate foarte mult timp. Raportul pe anul acesta al cunoscutei aplicaţii de fitness Strava sugerează că oamenii sunt tentaţi să îşi anuleze angajamentele luate de Anul Nou faţă de ei înşişi pe 19 ianuarie.

Reprezentanţii aplicaţiei de fitness au numit această dată "ziua celor care abandonează". Pentru a stabili cu precizie care este data la care majoritatea oamenilor renunţă, ei au analizat 98,3 milioane de activităţi ale utilizatorilor pe anul trecut.

Gareth Mills, de la Strava, a explicat: "Milioane dintre noi începem noul an cu cele mai bune intenţii, dar numai 10% dintre noi reuşesc să îşi ţină promisiunile faţă de ei înşişi. Sper ca faptul că ştim care este ziua în care cei mai mulţi renunţă să ne ambiţioneze să trecem de ea şi să luptăm până când ne atingem scopul".

Anul trecut, fatidica zi a celor care abandonează a fost 12 ianuarie, potrivit reprezentanţilor aceleiaşi aplicaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici