"Mamma Mia! ", primul musical occidental tradus şi produs în China

Musicalul "Mama Mia!", inspirat din hiturile grupului suedez Abba, va fi primul spectacol occidental major aparţinând acestui gen care va fi tradus în limba chineză şi va fi montat pe scena unui teatru din această ţară comunistă, informează contactmusic.com.

41 afișări
Imaginea articolului "Mamma Mia! ", primul musical occidental tradus şi produs în China

"Mamma Mia! ", primul musical occidental tradus şi produs în China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta va fi pentru a 13-a oară când musicalul "Mamma Mia!" va fi tradus într-o limbă străină.

Cu toate acestea, nu va fi pentru prima oară când spectactorii chinezi vor vedea acest spectacol, deoarece versiunea în limba engleză a fost pusă deja în scenă la Shanghai şi la Beijing, în 2007.

Potrivit BroadwayWorld.com, musicalul "Mamma Mia!" a fost vizionat de peste 40 de milioane de spectatori în peste 190 de ţări din America de Nord, Australia, Europa şi Asia şi a generat încasări de peste două miliarde de dolari pe plan mondial.

Acest musical a stat la baza lungmetrajului cu acelaşi titlu, lansat pe marile ecrane în 2008, cu Meryl Streep, Pierce Brosnan şi Colin Firth în rolurile principale, care a avut încasări de 609,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici