Mănuşile tricotate ale lui Bernie, out of stock

  • Mănuşile lui Bernie Sanders nu mai sunt disponibile
  • Mănuşile au fost tricotate de o profesoară din Vermont, pe nume Jen Ellis
  • Jen s-a declarant flatată că Bernie le-a purtat în ziua învestirii lui Biden
898 afișări
Imaginea articolului Mănuşile tricotate ale lui Bernie, out of stock

Mănuşile tricotate ale lui Bernie, out of stock

Dacă ţi-au plăcut mănuşile purtate de Bernie Sanders la ceremonie, am o veste proastă pentru tine. S-au vândut toate.

Celebrele mănuşi, care au devenit ţinta unor glume pe internet au fost croşetate de Jen Ellis, o profesoară din Vermont.

Într-o postare pe Twitter, aceasta a scris că stocul este epuizat, după ce a fost asaltată de mii de clienţi:  ”Sunt flatată că Bernie le-a purtat la inaugurare. Din păcate nu mai am mănuşi de vânzare”.

Jen i-a oferit mănuşile în urmă cu doi ani, când Bernie se afla în campanie electorală. Fabricate din lână refolosită, mănuşile sunt căptuşite cu fleece provenit de la sticle de plastic reciclate.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici