Mariah Carey şi Pamela Anderson, la petrecerea organizată de prinţul Bruneiului la Londra

Mariah Carey, Pamela Anderson şi Raquel Welch au fost prezente la petrecerea organizată luni seară, la Londra, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a prinţului Azim al Bruneiului.

427 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi Pamela Anderson, la petrecerea organizată de prinţul Bruneiului la Londra

Mariah Carey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul miliardar, care va împlini vârsta de 30 de ani luna viitoare, este renumit pentru faptul că organizează petreceri spectaculoase şi extravagante, iar cea organizată luni seară la Dorchester Hotel din capitala britanică nu a făcut excepţie, informează contactmusic.com.

La petrecere au fost prezente şi actriţele Faye Dunaway, Marisa Tomei, Lea Michelle şi Stephanie Beacham, dar şi modelul Jerry Hall.

Prinţul Azim este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Bruneiului.

În 2009, la petrecerea organizată pentru a marca cea de-a 28-a aniversare a lui, au fost prezente numeroase staruri de prim rang, precum Janet Jackson şi Sophia Loren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici