Marilyn Manson şi Alice Cooper au cântat împreună la B'estival în faţa a 20.000 de oameni

Ultima seară de B'estival a rezervat publicului o surpriză de proporţii, vedetele rockului Alice Cooper şi Marilyn Manson cântând în duet două piese şi îmbrăţişându-se pe scenă, în faţa celor circa 20.000 de spectatori veniţi la concert, conform estimărilor organizatorilor.

7 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson şi Alice Cooper au cântat împreună la B'estival în faţa a 20.000 de oameni

FOCUS: Marilyn Manson şi Alice Cooper au cântat împreună la B'estival în faţa a 20.000 de oameni

Show-ul lui Alice Cooper a început cu câteva minute înainte de ora 21.00, când mulţimea se strânsese deja într-o masă compactă, cât să nu mai poţi răzbi nici măcar la 100 de metri de scenă. Îmbrăcat într-un costum negru, imprimat cu pânze de păianjen, capete de mort şi scheleţi, cu ochii înnegriţi în machiajul specific şi cu mănuşi de piele, rockerul şi-a făcut intrarea în scenă. Surpriza a venit însă la cea de-a doua piesă, atunci când Marilyn Manson a apărut pe scenă alături de Cooper. "Au scris istorie", au spus cei din public atunci când i-au văzut cântând împreună pe cei doi.

După ce Manson s-a retras înapoi în culise, Cooper şi-a continuat concertul, prezentând publicului de la Bucureşti un show teatral, din scenografia căruia nu au lipsit o prostituată, o mireasă, un bebeluş care sfârşeşte omorât de personajul lui Cooper, care mai apoi înnebuneşte şi este spânzurat pe scenă. Dar revine la un bis cu piesa "Poison" şi pleacă luându-şi la revedere de la public înfăşurat în steagul României.

Marilyn Manson şi-a făcut apariţia pentru propriul recital la ora 23.00, deschizând concertul cu piesa "If I Was Your Vampire", de pe cel mai recent album al său. Surprizele au continuat însă când după piesa "Eat Me, Drink Me" a urmat celebra "Sweet Dreams", care a fost cântată nu doar alături de public, ci şi alături de Alice Cooper. Acesta a revenit pe scenă, iar duetul dintre cei doi s-a încheiat în mod neaşteptat chiar cu o îmbrăţişare.

Au mai urmat în spectacol piese de pe noul album, precum "Heart Shaped Glasses", când Manson a coborât de pe scenă până la baricada cu spectatori, continuând cu "Dope Show", ce a marcat unul dintre momentele în care Manson şi-a dat jos pantalonii, pe scenă, în faţa publicului.

Îmbrăcat în diverse costumaţii de culoare neagră, Manson a afişat celebrul său look cu faţă palidă, gură şi ochi intens coloraţi, plus lentilele de contact de culori diferite - albastru şi roşu. Spectacolul lui s-a încheiat după o oră cu o notă "soft", când două tunuri de confetti albe au explodat peste spectatori, creând imaginea unei ninsori cu puf.

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici