Mark Wahlberg, desemnat prezentator principal al galei Kids' Choice Awards 2014

Actorul Mark Wahlberg a fost desemnat prezentator principal al celei de-a 27-a gale Kids' Choice Awards 2014, organizată de postul Nickelodeon, care va avea loc pe 29 martie.

144 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg, desemnat prezentator principal al galei Kids' Choice Awards 2014

Mark Wahlberg, desemnat prezentator principal al galei Kids' Choice Awards 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această gală anuală, care va avea loc la Galen Center din Los Angeles, recompensează actorii şi producţiile preferate de publicul tânăr din film, televiziune şi muzică, informează accesshollywood.com.

"Suntem încântaţi că un superstar ca Mark Wahlberg a acceptat să fie maestrul de ceremonii al galei noastre, cel mai mare eveniment al anului pentru producţiile dedicate copiilor", a spus Russell Hicks, director de dezvoltare de conţinuturi şi producţie în cadrul postului Nickelodeon.

Fanii îşi pot vota favoriţii pe site-ul nick.com.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese. Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula "The Fighter", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici