Mary J. Blige a divorţat după o lungă bătălie judiciară

Cântăreaţa americană Mary J. Blige a divorţat de soţul ei, Martin "Kendu" Isaacs, după o lungă bătălie judiciară, în timpul căreia artista a refuzat să îi acorde pensie alimentară, potrivit tmz.com.

211 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige a divorţat după o lungă bătălie judiciară

Mary J. Blige a divorţat după o lungă bătălie judiciară

Divorţul a fost pronunţat miercuri, după ce foştii parteneri de viaţă au ajuns la o înţelegere în acest sens, în luna martie.

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 47 de ani a cerut divorţul în 2016, după o căsătorie care a durat 13 ani, iar detaliile financiare privind înţelegerea nu au fost făcute publice.

În timpul procesului de divorţ, Isaacs, care i-a fost manager cântăreţei, i-a cerut acesteia pensie alimentară, iar Blige i-a replicat că ea a muncit din greu pentru a câştiga bani.

Artista l-a acuzat, în septembrie 2017, că este o persoană interesată, care doar a pretins că o iubeşte.

Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "rap" şi "pop & gospel". În octombrie 2013, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, "A Mary Christmas", produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart.

La începutul lunii ianuarie, în calitatea sa de cântăreaţă, Mary J. Blige a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

În urmă cu câteva luni, Blige spunea că s-a folosit de drama din viaţa ei personală pentru a-şi construi rolul din filmul "Mudbound", de Dee Rees, pentru care a primit o nominalizare la Oscar 2018. De altfel, anul acesta, Mary J. Blige a scris istorie fiind prima persoană nominalizată la aceeaşi ediţie Oscar într-o categorie dedicată interpretării actoriceşti şi una dedicată celui mai bun cântec.

Pentru acelaşi rol, cântăreaţa a mai primit o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru debut la gala Festivalului de Film din Palm Springs 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici