Masaje şi scărpinat cât mai des pentru porci, înainte de sacrificare

Autorităţile locale dintr-un oraş din centrul Chinei au impus reguli stricte abatoarelor specializate în sacrificarea porcilor. Fermele şi abatoarele sunt obligate să asigure porcilor cele mai bune condiţii pentru ca animalele să se simtă "fericite şi implinite" înainte de a fi ucise, potrivit Descopera.

275 afișări
Imaginea articolului Masaje şi scărpinat cât mai des pentru porci, înainte de sacrificare

Masaje şi scărpinat cât mai des pentru porci, înainte de sacrificare (Imagine: Descoperă)

Conform noilor reguli, porcii destinaţi sacrificării trebuie lăsaţi singuri cu peste 12 ore înainte de moarte. În acest interval de timp, râmătoarele trebuie să stea în camere spaţioase şi curate. Dacă este posibil, porcii trebuiesc plimbaţi, mângâiaţi şi scărpinaţi cât mai des. Totul pentru a atinge o stare de fericire înainte de sacrificare.

Citeşte mai multe despre fericirea porcilor înainte de sacrificare pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici