Video Maşina Dacianei Sârbu, parcată pe pistele pentru biciclişti (VIDEO)

Ernest Fazekaş şi Mihai Livadaru, realizatorii matinalului "Urechile sus!", de la radio InfoPro, au testat pistele pentru biciclişti din Bucureşti, unde au întâlnit maşina deputatei Daciana Sârbu parcată neregulamentar.

4 afișări

Cei doi "matinali" de la InfoPro s-au angajat într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu pistele pentru biciclete din Bucureşti, înfruntând nu numai gropile, ci şi nepăsarea şoferilor, după cum se arată într-un comunicat al postului.

Ernest Fazekaş şi Mihai Livadaru au întâlnit în drumul lor, parcată de-a latul unei piste, o maşină a Camerei Deputaţilor. Ulterior, chiar cu ajutorul preşedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, Fazekaş şi Livadaru au aflat că vehicolul aparţinea deputatei Daciana Sârbu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a intrat în direct la matinalul "Urechile sus!" şi a promis ca "îl va trage de urechi" pe şoferul masinii deputatei şi chiar îl va amenda.

După o cursă soldată doar cu accidente uşoare, realizatorii de la InfoPro au ajuns la concluzia că mersul pe bicicletă, în Bucureşti, este un bun început pentru cei care vor să-şi aleagă meseria de cascador.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici