Meat Loaf a leşinat pe scenă de două ori în ultimele zile

Muzicianul american Meat Loaf le-a oferit din nou motive de îngrijorare fanilor săi, după ce a leşinat pe scenă de două ori în decurs de doar câteva zile.

433 afișări
Imaginea articolului Meat Loaf a leşinat pe scenă de două ori în ultimele zile

Meat Loaf a leşinat pe scenă de două ori în ultimele zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul american tocmai îşi încheiase recitalul pe care l-a susţinut în cadrul Balloon Festival din New Jersey, în seara de duminică, în momentul în care a leşinat în culisele din spatele scenei, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, solistul, care suferă de astm, şi-a revenit după câteva minute şi nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Meat Loaf leşinase pe scenă şi în seara de joi, 28 iulie, în timpul unui show pe care l-a susţinut în oraşul Pittsburgh din statul Pennsylvania.

Michael Lee Aday, cunoscut sub numele de scenă Meat Loaf, este un actor şi un cântăreţ american de rock. El este faimos mai ales datorită trilogiei de albume "Bat out of Hell" şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici