MEDIAFAX ZOOM: Best of News - August 2013 - GALERIE FOTO

Comunitatea internatională se confruntă cu o decizie importantă, după ce populaţia civilă (între care mulţi copii şi femei) a fost atacată cu arme chimice. Imaginile surprinse la faţa locului dezvăluie amploarea dramei, dar au şi stimulat, în Europa şi America, dezbateri aprinse asupra implicării în războiul civil, un reper important fiind şi situaţia din Egipt, unde armata şi susţinatorii lui Mohamed Morsi trasează liniile generale.

286 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Best of News - August 2013 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Best of News - August 2013

Prima fotografie oficială a prinţului George Alexander Louis este un alt reper al lunii august, evenimentul fiind aşteptat nu doar de britanici, ci şi de numerosi alţi europeni. În Europa, atenţia publicului a fost reţinută şi de incendiile de pădure din Spania şi Portugalia, un fenomen aproape ritualic care, anual, distruge şi curmă vieţi.

Nici România nu a fost ocolită de evenimente, moartea autointitulatului Rege al romilor, Florin Cioabă, devenind prilej de dezbatere naţională. Iar la sfarşitul lunii s-a consumat un moment mult aşteptat: Monseniorul Vladimir Ghika a fost beatificat la Bucureşti, fiindu-i astfel recunoscut martiriul din perioada comunistă.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici