MediaPro Pictures caută noi talente

MediaPro Pictures organizează un casting, în perioada 1-30 noiembrie, pentru a descoperi talente pentru noile sale proiecte, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

225 afișări
Imaginea articolului MediaPro Pictures caută noi talente

MediaPro Pictures caută noi talente (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Andreea Pătraşcu, Costin Sforaru, Mădălina Drăghici, Radu Vâlcan, Raluca Tătaru, Doiniţa Oancea au reuşit. Acum este rândul noilor talente.

Cei care au între 4 şi 21 ani, au voce şi talent actoricesc se pot înscrie la castingul MediaPro Pictures în perioada 1-30 noiembrie 2010, pentru un rol într-unul din proiectele viitoare.

Tot ce trebuie să facă cei interesaţi este să intre pe www.acasatv.ro şi să completeze formularul de înscriere. La casting, copiii până în 14 ani trebuie să vină pregătiţi să impresioneze cu un cântec şi o poezie, iar tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani trebuie să pregătească un cântec şi un monolog/ o povestire.

Cum a început totul pentru vedetele din producţiile MediaPro Pictures? Cu mari emoţii şi ambiţie nemăsurată să îşi demonstreze talentul. Iar satisfacţia a fost foarte mare. Mădălina Drăghici s-a înscris la casting la îndemnul mamei ei: "După probele susţinute la casting, când am fost anunţată că eu am luat rolul din «Iubire şi onoare» mi s-au tăiat picioarele, am simţit că leşin, mi se părea prea frumos să fie adevărat".

În 2004, Adela Popescu avea 18 ani şi a crezut că este o glumă când i s-a zis că este foarte potrivită pentru un rol în prima telenovelă românească, "Numai iubirea". "Am dat probe o zi întreagă. Şi când am primit telefonul că am reuşit... eram acasă la Şuşani. Toată lumea spunea «prima telenovelă românească». Nici nu ştiam ce poate să însemne asta. Dacă arunc o privire în spate, acum 6 ani, totul mi se pare aievea. Viaţa întreagă mi s-a schimbat, iar eu sunt ceea ce sunt acum datorită proiectelor, colegilor, nenumăratelor ore de filmare, lecţiilor pe care le-am primit de la cei din jurul meu", spune Adela Popescu.

Dintre lucrurile care se ştiu mai puţin despre Diana Dumitrescu este că vedeta intenţiona în adolescenţă să urmeze Facultatea de Limbi Străine. Acolo a picat a şasea sub linie iar la Teatru a intrat cu brio, deşi nici nu se gândea vreodată că ar putea să aleagă acest drum. Iar după ce a luat castingul şi a jucat în "Păcatele Evei", Diana a descoperit dragostea pentru actorie, iar succesul ei a crescut de la proiect la proiect.

Când a venit la casting pentru telenovela "Inimă de ţigan", Doiniţa Oancea lucra la o firmă de construcţii. După cinci probe, vedeta a luat rolul Minodora şi le-a spus colegilor de la firma de construcţii că alege proiectul "Inimă de ţigan" şi, implicit, actoria. "Chiar în ziua în care am semnat contractul cu MediaPro Pictures, am primit vestea si că Central European University îmi dădea o bursă pentru master... I-am zis atunci mamei ca am doua veşti: una bună şi una proastă. Cea proastă: am primit bursă pentru master şi nu mă duc. Şi a doua: mi-am dat demisia de la serviciu ca să încep filmările. Mama a rămas mută".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici