Mel Gibson s-a despărţit de iubita sa, Oksana Grigorieva

Actorul australian Mel Gibson şi iubita sa, Oksana Grigorieva, s-au despărţit, la cinci luni de la naşterea fetiţei lor, au informat, miercuri, mai multe publicaţii americane.

98 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson s-a despărţit de iubita sa, Oksana Grigorieva

Mel Gibson s-a despărţit de iubita sa, Oksana Grigorieva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-urile revistelor People şi UsWeekly, printre alte publicaţii, citează anumite surse, a căror identitate nu a fost dezvăluită, care susţin că Mel Gibson, în vârstă de 54 de ani, şi Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi despărţit în urmă cu câteva săptămâni.

Purtătorul de cuvânt al actorului australian a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Mel Gibson a recunoscut în public că are o relaţie cu Oksana Grigorieva la puţin timp după ce a cerut divorţul, în aprilie 2009, de soţia sa Robyn, după o căsnicie care a durat aproape 30 de ani.

Pe site-ul revistei People se afirmă că cei doi "au mers pe drumuri separate", potrivit unor prieteni ai cuplului, care au precizat că despărţirea a fost una amiabilă şi că cei doi foşti parteneri de viaţă speră să o poată creşte împreună pe fiica lor, Lucia. Acesta este cel de-al optulea copil al lui Gibson, care mai are şapte cu fosta lui soţie.

Oksana Grigorieva, pianistă şi fost model, şi-a lansat albumul de debut, un material pop, în august 2009. Mel Gibson, celebrul regizor al filmelor "Inimă neînfricată/Braveheart", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto", a regizat videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe acest album. Oksana Grigorieva mai are un fiu, adolescent, împreună cu Timothy Dalton, fost interpret al lui James Bond.

Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată". Actorul australian a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici