Melanie Griffith şi Antonio Banderas, divorţaţi oficial. Ce pensie alimentară va primi actriţa

Divorţul actorilor Melanie Griffith şi Antonio Banderas a fost finalizat de curând în Statele Unite, informează contactmusic.com.

3628 afișări
Imaginea articolului Melanie Griffith şi Antonio Banderas, divorţaţi oficial. Ce pensie alimentară va primi actriţa

Melanie Griffith şi Antonio Banderas, divorţaţi oficial. Ce pensie alimentară va primi actriţa

Antonio Banderas va plăti actriţei Melanie Griffith o pensie alimentară de 65.000 de dolari pe lună, potrivit unor documente oficiale publicate în presa americană, după ce un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale a semnat actul ce a marcat finalizarea divorţului celor două vedete.

Cei doi actori s-au despărţit în 2014, după o căsnicie de 18 ani, şi au încheiat o înţelegere în privinţa modului în care îşi vor împărţi veniturile şi bunurile comune, în luna iulie.

Divorţul lor a fost însă finalizat abia în această săptămână, prin semnătura acordată şi de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California.

Potrivit site-ului TMZ.com, Melanie Griffith şi Antonio Banderas şi-au păstrat finanţele separate după căsătoria lor din 1996 până în 2004, pe baza unui contract prenupţial. Ca urmare, ei vor trebuie să împarată doar veniturile obţinute din filmele lansate după 2004 şi până la despărţirea lor de anul trecut, care includ cecurile extrem de profitabile încasate de Banderas pentru filme precum "Shrek 2", franciza "Puss in Boots" şi "The Expendables 3" din 2014.

Cei doi actori vor împărţi, de asemenea, banii pe care i-au obţinut după ce au vândut reşedinţa lor din Los Angeles.

Melanie Griffith a primit casa de vacanţă pe care fostul cuplu o cumpărase în Aspen, Colorado.

Actorul spaniol, în vârstă de 55 de ani, va plăti fostei sale soţii o pensie alimentară în fiecare lună, precizează TMZ.com.

Melanie Griffith, în vârstă de 58 de ani, a cerut iniţial custodie unică asupra fiicei lor Stella, însă chestiunea s-a rezolvat de la sine în septembrie 2014, când fiica actorilor a împlinit vârsta de 18 ani.

Acesta este cel de-al patrulea divorţ pentru Melanie Griffith şi cel de-al doilea pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

După despărţirea de Melanie Griffith, starul spaniol a început o relaţie cu Nicole Kimpel, consultant în investiţii, care este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul actor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici