Melanie Griffith şi Antonio Banderas îşi sărbătoresc zilele de naştere în sudul Franţei - GALERIE FOTO

Actorii Melanie Griffith şi Antonio Banderas, care sunt căsătoriţi de 17 ani, se află în aceste zile în vacanţă în sudul Franţei, unde îşi vor sărbători zilele de naştere. Actriţa din "O femeie face carieră" împlineşte 56 de ani vineri, în timp ce soţul ei va aniversa 53 de ani sâmbătă.

14655 afișări
Imaginea articolului Melanie Griffith şi Antonio Banderas îşi sărbătoresc zilele de naştere în sudul Franţei - GALERIE FOTO

Melanie Griffith şi Antonio Banderas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Melanie Griffith s-a făcut remarcată la Hollywood în 1988, după ce a jucat în filmul "Working Girl/O femeie face carieră", alături de  Harrison Ford, Sigourney Weaver, Alec Baldwin şi Joan Cusack. Pentru acest rol, ea a fost nominalizată la Oscar şi a câştigat Globul de Aur pentru musical şi comedie.

Cariera lui Melanie Griffith, fiica actriţei Tippi Hedren, ce a interpretat rolul principal în celebra peliculă "Păsările" de Alfred Hitchcock, a avut suişuri şi coborâşuri, fiind puternic influenţată de viaţa privată a acesteia. Actriţa s-a confruntat timp de mai mulţi ani cu dependenţa de droguri şi alcool, iar cariera ei a intrat într-un con de umbră, după ce fizionomia ei a fost afectată de operaţiile estetice suferite.

Acest aspect a fost evidenţiat de o altă actriţă de la Hollywood, Jane Leeves, cunoscută din serialele "Frasier" şi "Hot in Cleveland", care a declarat că Meg Ryan şi Melanie Griffith şi-au distrus carierele din cauza operaţiilor estetice.

"Meg Ryan şi-a distrus cariera din cauza operaţiilor estetice. Şi Melanie Griffith a avut de suferit după ce şi-a injectat colagen în buze. Eu nu vreau să-mi fac nicio operaţie hidoasă, care nici măcar nu-mi garantează un loc de muncă sau care chiar m-ar putea afecta în acest sens. Oamenii ştiu câţi ani am, deci este normal să-mi arăt vârsta", a declarat Jane Leeves, în vârstă de 50 de ani, informează www.starcasm.net.

Melanie Griffith s-a remarcat în filme precum Body Double (1984)  Something Wild (1986), The Milagro Beanfield War (1988), Celebrity (1998), Another Day in Paradise (1998), Crazy in Alabama (1999), Along for the Ride (2000) şi Tart (2001). După o pauză de câţiva ani, actriţa a apărut în multe producţii de televiziune, însă nu şi pe marile ecrane.

În prezent, Melanie Griffith şi Antonio Banderas filmează împreună pentru pelicula "Automata", în care Banderas are rolul principal şi care ar putea apărea pe ecrane în 2014.

Actriţa are patru căsnicii la activ: de două ori cu Don Johnson, cu care are o fată, cu Steven Bauer, cu care are un băiat, şi cu Antonio Banderas, cu care este căsătorită din 1996, cei doi având o fiică.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici