Michael Jackson nu este în pericol să piardă Neverland

Michael Jackson nu va pierde Neverland, pentru că starul este pe cale să obţină o refinanţare a ipotecii asupra celebrei ferme din California, potrivit purtătorului său de cuvânt, informează BBC.

4 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson nu este în pericol să piardă Neverland

Michael Jackson nu este în pericol să piardă Neverland

Raymone Bain, purtătorul de cuvânt al starului, a spus că Jackson a iniţiat un proces de obţinere a unei refinanţări a ipotecii.

Potrivit documentelor publicate online la începutul săptămânii de filiala din Santa Barbara a companiei de asigurări Fidelity National Financial, Michael Jackson a făcut, în martie 2006, un împrumut de 23 de milioane de dolari pentru care a garantat cu ferma sa. El a întârziat să plătească suma de 212.000 de dolari.

"Jackson se află în etapa finală a unui proces de obţinere a refinanţării ipotecii şi nu va pierde Neverland Valley Ranch", a adăugat purtătoarea de cuvânt a starului pop, Raymone Bain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici