Michael Jackson va susţine un total de 45 de concerte, până în 2010 (Video)

Seria de concerte susţinută de Michael Jackson la O2 Arena din Londra se extinde până în 2010, după ce cântăreţul american a adăugat noi spectacole la turneul său de adio, ajungând astfel la un total de 45 de show-uri, informează bbc.co.uk.

20 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson va susţine un total de 45 de concerte, până în 2010 (Video)

Michael Jackson va susţine un total de 45 de concerte, până în 2010

Starul muzicii pop va susţine 45 de concerte la O2 Arena, dintre care şapte sunt programate pentru lunile ianuarie şi februarie 2010.

Biletele puse la vânzare în perioada de pre-sale pentru primele zece concerte ale lui Michael Jackson s-au epuizat marţi, iar mulţi fani s-au plâns de anumite "probleme tehnice" în momentul în care au încercat să se înregistreze online pentru a le achiziţiona.

Chris Edmonds, directorul Ticketmaster, a declarat că cererea de bilete pentru show-urile artistului a fost una "fără precedent". El a adăugat: "Din păcate, din cauza unor probleme tehnice, nu am putut să satisfacem, imediat, toate cererile de bilete. Le cerem scuze tuturor fanilor care nu au putut să se logheze, dar aceştia trebuie să încerce în continuare, pentru a obţine aceste bilete".

Organizatorii au decis să emită coduri de acces suplimentare, iar biletele pre-sale vor fi alocate conform principiului "primul sosit - primul servit".

Restul biletelor vor fi scoase la vânzare pentru publicul larg în cursul zilei de vineri, începând cu ora 07.00 GMT.

Bilete achiziţionate pentru spectacolele lui Michael Jackson au început deja să se vândă la suprapreţ pe site-ul de licitaţii eBay. Preţurile lor oscilează între 170 de lire sterline (184 euro) şi 10.000 de lire sterline (10.820 de euro), dar biletele cumpărate direct de pe site-ul cântăreţului sau prin Ticketmaster costă maxim 75 de lire sterline (81 de euro).

Citeşte şi:

Michael Jackson revine în forţă la final de carieră (Video)

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici