Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia

Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, marţi, într-un castel din Scoţia, cu Gabriella Wesberry, mama fiicei sale de doi ani, relatează dailymail.co.uk.

511 afișări
Imaginea articolului Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia

Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce a avut relaţii cu mai multe vedete, printre care Catherine Zeta-Jones şi Martine McCutcheon, cântăreţul britanic a luat-o de soţie pe Gabriella Wesberry, mama fiicei sale de doi ani, Romy True.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii exclusiviste, la care au participat doar opt persoane, în castelul Fortner, din secolul al XVI-lea, situat în Glenisla, Perthshire.

Hucknall şi-a petrecut timpul pescuind în râul Tay, înainte să sosească la castel, marţi seară, logodnica sa, în vârstă de 39 de ani, fost comerciant de artă.

Hucknall şi Wesberry au mai fost împreună în anii '90, dar s-au despărţit, cântăreţul considerând atunci că un angajament nu s-ar potrivi cu stilul său de viaţă. Între timp, el a făcut o lungă listă de cuceriri.

Săptămâna aceasta, Mick Hucknall a fost confirmat drept noul solist al super-grupului The Faces, înlocuindu-l pe Rod Stewart.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici