Mick Jagger va include melodii vechi, nedifuzate până în prezent, pe compilaţia lui solo

Solistul trupei de rock Rolling Stones va include trei cântece vechi, care nu au mai fost difuzate până în prezent, pe viitoarea sa compilaţie solo, care va fi lansată pe piaţă pe 1 octombrie, transmite Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Mick Jagger va include melodii vechi, nedifuzate până în prezent, pe compilaţia lui solo

Mick Jagger va include melodii vechi, nedifuzate până în prezent, pe compilaţia lui solo

Albumul produs de Rhino Records, divizie a Warner Music Group, va cuprinde 17 melodii solo ale lui Jagger.

Cele trei rarităţi sunt "Too Many Cooks (Spoil the Soup)", cântec produs de John Lennon, pe care Jagger l-a înregistrat în 1973, "Charmed Life", care a fost înregistrat pentru albumul solo "Wandering Spirit" în 1993, şi un cover, "Checking Up On My Baby", al cântăreţului de blues Sonny Boy Williamson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici