Mihai Petre: Elwira este însărcinată în cinci luni. E un copil foarte dorit

Mihai Petre, care va deveni tată în iarnă, soţia lui Elwira fiind însărcinată în cinci luni, se antrenează deja pentru marele eveniment şi a declarat că este foarte emoţionat şi iubeşte copiii foarte mult.

1499 afișări
Imaginea articolului Mihai Petre: Elwira este însărcinată în cinci luni. E un copil foarte dorit

Mihai Petre: Elwira este însărcinată în cinci luni. E un copil foarte dorit (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Mihai Petre se pregăteşte să intre în clubul taţilor celebri din România. Soţia sa, Elwira, este însărcinată în cinci luni, iar Mihai spune că este emoţionat că va deveni tată pentru prima dată. "E un copil foarte dorit şi abia aştept să ne cunoaştem. Sunt nişte emoţii foarte frumoase", a spus Mihai Petre într-un interviu acordat Pro TV Magazin.

El a spus că a primit vestea că va fi tată foarte simplu. "Elwira mi-a spus, pur şi simplu, în bucătărie. Era o zi de luni, deci săptămâna a început cum nu se putea mai bine. Mai întâi, nu mi-a venit să cred, după care am realizat şi m-am bucurat enorm", spune Mihai Petre.

El spune că Elwira se simte foarte bine. "E în cinci luni, dar este o gravidă model. Nu contează dacă va fi fată sau băiat, ne dorim doar să fie sănătos", spune Mihai Petre, precizând că deocamdată nu se pregăteşte pentru marele eveniment.

"Copilul se va naşte la iarnă. Între timp, noi avem câteva proiecte mari în această toamnă, care se vor încheia cu Competiţia Internaţională de dans sportiv Romanian Open. După competiţie, trecem la amenajarea camerei", explică Mihai Petre.

Totodată, Mihai Petre spune că nu se imaginează deocamdată în postura de tată. "Dar am un sentiment bun, pentru că sunt înconjurat de copii şi lucrez cu ei de ani buni, în fiecare zi. Iubesc copiii enorm. Şi dacă va fi fată, va trebui să îmi cumpăr o puşcă. Glumesc! Dar cred că voi un tată foarte protector", mai spune Mihai Petre.

În ceea ce priveşte noul sezon al emisiunii "Românii au talent", Mihai Petre spune că va fi la fel ca de fiecare dată. "Reacţia pe care o am faţă de un concurent sau altul vine natural din ceea ce se întâmplă pe scenă. Niciodată nu îmi propun să fiu cumva anume. Reacţionez la ceea ce mi se dă în funcţie de criteriile mele şi de instinct", mai spune Mihai Petre.

În afară de show-ul de la Pro TV, Mihai Petre spune că are şi alte proiecte.

"Tocmai am deschis noul nostru studio de dans: Academia de Dans Mihai Petre (pe Facebook găsiţi şi programul de înscriere, pentru că foarte multă lume ne-a întrebat), în octombrie vom organiza o competiţie internaţională de dans sportiv care face parte din calendarul Federaţiei Mondiale şi în care vor fi prezenţi sportivi de top mondial şi arbitri din peste 13 ţări. Vă aşteptăm pe 13-14 octombrie la sala Rapid", mai spune Mihai Petre.

Amândoi dansatori profesionişti, Mihai şi Elwira sunt căsătoriţi de patru ani, dar trăiesc o poveste de dragoste încă din 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici