Minivacanţă de Rusalii cu adrenalină şi cai putere, în prima etapă din Smart Driving Series

Turiştii care vor petrece minivacanţa de Rusalii pe litoral vor avea parte de un week-end plin de adrenalină la Constanţa, pe un circuit special amenajat în parcarea unui mall din municipiu urmând să fie organizată prima etapă a "Smart Driving Series”, dedicată profesioniştilor, dar şi amatorilor.

125 afișări
Imaginea articolului Minivacanţă de Rusalii cu adrenalină şi cai putere, în prima etapă din Smart Driving Series

Minivacanţă de Rusalii cu adrenalină şi cai putere, în prima etapă din Smart Driving Series (Imagine: smart-driving.eu)

"Smart Driving Series îşi propune să asigure un cadru profesionist pentru participanţii amatori, care vor să petreacă un week-end departe de stresul şi rutina din timpul săptămânii, cufundaţi în propria pasiune pentru viteză, dar în condiţii de siguranţă maximă. De asemenea, vrem să oferim o oportunitate tinerilor care îşi doresc o carieră în motorsport, dar nu au avut şansa de a demonstra şi evidenţia abilităţile lor, din cauza costurilor impuse de campionatele naţionale”, a declarat managerul Smart Driving, Andrea Fogliazza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Smart Driving Series este singura competiţie dedicată pasionaţilor de viteză cu experienţă, dar şi tinerilor aspiranţi la o carieră în domeniul motosport. Unul dintre punctele de atracţie ale campionatului Smart Driving Series din acest an este prezenţa pe pistă a opt maşini BMW Seria 2 Coupe versiune 228i, model lansat în 2014.

Automobilul în format standard are 245 de cai putere, atinge 100 km/h în 5,8 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h. Pentru Smart Driving Series, toate cele opt maşini au fost modificate în aşa fel încât să asigure siguranţă maximă participanţilor.

Programul pentru public va debuta sâmbătă, 30 mai, de la ora 09.00, prima zi de concurs fiind programată să se încheie în jurul orei 19.00, pentru ca apoi întrecerea să revină duminică, între orele 09.00 - 17.00. Ulterior, de la ora 18.00, va fi organizată festivitatea de premiere.

Competiţia de anul acesta va mai avea încă trei etape, ultima urmând să se desfăşoare pe circuitul Serres din Grecia.

"Invităm turistii week-end-ului de Rusalii şi constănţenii la evenimentul Smart Driving Series - Vreau să fiu pilot şi lansăm oficial maşina BMW - Mamaia Style, cu care vom promova staţiunea Mamaia la peste 30 evenimente, în România, Grecia şi la Milano”, a spus şi preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici