Momentul de infarct în care un tată se aruncă peste fiica lui, căzută pe şinele de cale ferată | VIDEO

O înregistrare video care circulă pe reţelele de socializare arată un moment şocant în care un tată sare pe şine pentru a-şi proteja fiica în timp ce trenul trece pe lângă ei, relatează Daily Mail. Incidentul s-a petrecut în staţia Ismailia din nord-estul Egiptului, pe 26 ianuarie.

23669 afișări
Imaginea articolului Momentul de infarct în care un tată se aruncă peste fiica lui, căzută pe şinele de cale ferată | VIDEO

sursa foto: captură video

Potrivit presei locale, fetiţa s-a împiedicat şi a căzut pe şine, însă mulţumită tatălui ei, amândoi au supravieţuit. Cei doi au stat nemişcaţi în momentul trecerii trenului.

În secundele acelea terifiante pare că fetiţa îl strânge puternic în braţe pe tatăl ei.

Oamenii din staţie stăteau pe platformă şi priveau incidentul în desfăşurare, fără să poată face ceva ca să îi ajute. Conductorul nu se ştie dacă şi-a dat seama că erau doi oameni pe şine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici