Momentul de la Super Bowl pe care nu toţi l-au văzut. Gestul lui Jennifer Lopez, după terminarea show-ului incendiar alături de Shakira

Jennifer Lopez şi Shakira au oferit un spectacol absolut incendiar la Super Bowl Halftime Show, dar fanii celor două renumite cântăreţe nu văzut totuşi un moment de prietenie, împărtăşit de cele două la sfârşitul show-ului, informează Bustle.

9559 afișări
Imaginea articolului Momentul de la Super Bowl pe care nu toţi l-au văzut. Gestul lui Jennifer Lopez, după terminarea show-ului incendiar alături de Shakira

Sursa FOTO: Profimedia

O înregistrare video postată de platforma de socializare Twitter le arată pe Jennifer Lopez şi Shakira în timp ce se îmbrăţişează pe scenă, imediat după terminarea spectacolului la Super Bowl.

După ce camerele de filmat s-au oprit şi reclamele au apărut pe ecranele telespectatorilor de acasă, Jennifer Lopez poate fi văzută în timp ce o loveşte uşor pe fund pe Shakira, înainte ca cele două să se îmbrăţişese puternic. 

În timp ce scena lor coboară, cele două vedete continuă să vorbească şi să se îmbrăţişeze înainte să părăsească scena. Ce moment emoţionant, notează Bustle. 

În ciuda faptului că nu au mai colaborat niciodată înaintea acestul show, cele două cântăreţe au fost vizibil entuziasmate să poată lucra împreună, în cadrul uneia dintre cele mai importante reprezentaţii din carierele lor. Înainte de marele spectacol de duminică, Lopez a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care poate fi văzută cu Shakira la repetiţii.

„Atât de bucuroasă să împart scena cu tine diseară”, a scris Lopez. „Să arătăm lumii ce pot face două fete latino”, a continuat postarea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici