Monica Anghel a născut un băieţel

Cântăreaţa Monica Anghel a născut, vineri, în jurul orei 8.00, un băieţel, care a primit numele de Aviv Alexandru, a anunţat artista pe site-ul ei, unde a ţinut un jurnal de sarcină.

283 afișări
Imaginea articolului Monica Anghel a născut un băieţel

Monica Anghel a născut un băieţel (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Băieţelul este perfect sănătos. "Are 3,250 kg, a primit nota 10 din partea medicilor şi îl voi boteza Aviv Alexandru", spune Monica Anghel.

Monica Anghel a refuzat să afle sexul copilului, astfel încât s-a pregătit cu un nume atât pentru o fată, cât şi pentru un băiat.

Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are o relaţie de peste un an cu actualul ei iubit.

Cântăreaţa a fost căsătorită cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în 2005, după 11 ani de mariaj.

Monica Anghel prezintă, împreună cu Bogdan Miu, emisiunea "Deşteptarea" la postul de radio Europa FM. Cunoscută cântăreaţă, Monica Anghel este şi câştigătoarea din 1996 a concursului Cerbul de Aur. De asemenea, ea a reprezentat de două ori România la Eurovision - în 1996, alături de formaţia Sincron, şi în 2002, împreună cu Marcel Pavel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici