Monica Columbeanu a făcut perfuzii cu calmante

Monica Columbeanu a făcut perfuzii cu calmante, iar Andreea Mantea s-a bandajat precum o mumie la repetiţiile pentru emisiunea "Dansez pentru tine", care va debuta vineri, 23 octombrie, la 20.30, la Pro TV.

515 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu a făcut perfuzii cu calmante

Monica Columbeanu a făcut perfuzii cu calmante (Imagine: ProTv)

Monica Columbeanu a avut parte de o zi grea marţi, când a avut, pentru a doua oară de când a început repetiţiile, o nevralgie intercostală, cu care însă vrea să se lupte. "Mi s-a pus o perfuzie cu calmante. Am aplicat un plasture pe zona dureroasă şi de mâine iau un antiinflamator puternic. Cel mai bine această nevralgie se tratează cu rapaos, însă nu vreau asta, pentru că vineri avem emisiunea şi trebuie să repetăm", spune Monica Columbeanu.

Monica se poate "lăuda" şi cu două-trei vânătăi mici şi insignifiante, iar partenerul ei de dans şi de vis, Andrei Vlad, a suferit şi el o întindere la piciorul drept şi câteva probleme la genunchi.

Andreea Mantea a descoperit cu ocazia antrenamentelor pentru "Dansez pentru tine" că are în corp muşchi de existenţa cărora habar nu avea. Din păcate, însă, a avut parte şi de întinderi musculare şi de câteva probleme cu articulaţiile pe care însă le-a rezolvat cu optimism, cu ajutorul medicilor şi cu un look de "mumie".

"La sfatul medicului, folosesc tot felul de creme, geluri, pastile şi mă «împachetez» cu cât mai multe faşe. În curând o să arăt ca o mumie! Offf! Încălzirea asta...dacă nu este făcută cum trebuie!", mărturiseşte Andreea.

Dacă Andreea se poate lăuda că încă nu are nici o vânătaie, ci doar câteva pete de "roşeaţă", Daniel Lazăr, partenerul ei, a avut câteva probleme cu glezna de la piciorul stâng, pe care însă a "reparat-o" cu geluri şi calmante.

Andreea ManteaAndreea Mantea

Alina, veveriţa roşcată din band-ul de la "Happy Hour", nu a avut parte de accidentări grave în timpul antrenamentelor, ci doar a călcat de vreo două ori pe picioarele partenerului său şi şi-a dat peste cap degetele de la piciorul drept, dar i-a trecut repede durerea. Cât despre alte semne de bună purtare, Alina are ceva motive de "mândrie".

"Mă pot lăuda cu un set superb de vânătăi sub forma degetelor lui Ştefan care au intrat ostentativ în abdomenul şi în mijlocul meu! Mă dor foarte tare! Neavând forţă destulă în mâini când mă ridica, apăsa foarte tare cu degetele şi... cam asta e", spune resemnată Alina.

Ştefan Bamboi, partenerul Alinei, are şi el urmări de la antrenamente. "La «Michael Jackson», dintr-o piruetă am căzut pe mâna stângă şi mi-am scrântit-o şi am făcut o întindere la genunchiul stâng în încercarea de a face sfoara. Însă mi-am revenit repede prin dans", povesteşte Ştefan, care crede că secretul lor pe ring este sufletul pe care-l pun în fiecare pas de dans.

Alina

Cu cât s-a apropiat prima ediţie şi s-au înteţit antrenamentele, au început şi problemele pentru Radu Vâlcan, prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate" de la postul Acasă. "Din momentul în care a crescut ritmul, ca nivel de muncă, au apărut şi durerile, s-au acutizat, eu având probleme mai vechi la genunchi. Dureri insuportabile, inflamarea ligamentelor, cartilagiu afectat", povesteşte Radu, care însă a avut parte şi de tratamente, bandaje, calmante şi în primul rând de încălzire atentă înaintea începerii antrenamentului. În ceea ce priveşte vânătăile, Radu nu reuşeşte să scape de ele deloc, pentru că dispar unele şi apar altele, mai ales în zona genunchilor. Partenera sa, Elena Voscoboinic, a avut mai mult noroc şi a scăpat din antrenamente doar cu câteva contractări de muşchi cărora le-a venit de hac cu unguente şi pastile.

Radu VâlcanRadu Vâlcan

Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba au scăpat de accidentări în timpul repetiţiilor şi nici nu au vânătăi, însă şi ei au emoţii pentru concurs. Liviu a venit de acasă cu probleme la genunchi şi coloană, de tratarea cărora nu are timp acum, ci după cum spune chiar el, doar după ce va câştiga competiţia.

În urma repetiţiilor, Tania Budi a avut doar o cădere de calciu, pe care a tratat-o cu vitamine, iar Adrian Mureşan, partenerul ei, a scăpat fără accidentări, fără vânătăi şi fără emoţii în plus.

Tania BudiJean de la Craiova

După repetiţiile dure la care îl supune Bursucul, Jean de la Craiova nu a scăpat fără dureri şi probleme, ci a avut parte de întinderi de tendoane şi câteva probleme la spate, cu care însă a luptat, la sfatul medicului, cu ajutorul unor unguente şi masaje speciale. Jean se laudă şi cu câteva vânătăi. Sandra, partenera lui Jean, a avut şi ea câteva accidentări şi mici întinderi musculare, care însă i-au trecut repede, pentru că le-a tratat cu creme speciale.

Kamara şi partenera sa Iulia se laudă că nu au vânătăi, nu au avut accidentări şi nu au motive să facă tratamente.

În prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", de vineri, telespectatorii vor vedea, pe lângă poveştile concurenţilor, visurile pentru care luptă, jurămintele pe care le vor depune în faţa părinţilor şi prestaţiile lor coregrafice, dar şi mult spectacol din partea baletului emisiunii. Edi Stancu a pregătit un dans comemorativ Michael Jackson, iar Ştefan Bănică, un moment special alături de prietena şi colega sa de scenă, Emilia Popescu. Ei vor interpreta pe ringul de la "Dansez pentru tine" un număr de musical al celebrului cuplu de umorişti Stroe şi Vasilache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici