Motivul pentru care cea mai aşteptată nuntă a anului 2018 are loc primăvara

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii şi au anunţat că se vor căsători în luna mai a anului 2018, în Capela St. George, la Castelul Windsor.

209 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care cea mai aşteptată nuntă a anului 2018 are loc primăvara

Motivul pentru care cea mai aşteptată nuntă a anului 2018 are loc primăvara

Expertul casei regale a Marii Britanii a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Prinţul Harry se grăbeşte să se căsătorească, susţinând că data nunţii a fost aleasă în onoarea bunicului, în vârstă de 96 de ani, prinţul Phillip, Duce de Edinburgh, scrie ONE.

„Este foarte apropiat de bunicul său. Harry crede că ar fi minunat ca nunta să aibă loc cât mai devreme pentru ca bunicul său să poată participa, să fie în formă şi sănătos“, a declarat Kate Nicholl, potrivit Business Insider.

De asemenea, conform experului regal, cei doi logodnici nu-şi doresc o nuntă fastuoasă, ba dimpotrivă, şi-ar dori ca ea să fie mult mai intimă, în comparaşie cu cea a Prinţului William şi Kate Middleton.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici