Motivul pentru care Hugh Hefner a fost părăsit înainte de nuntă de logodnica cu 60 de ani mai tânără - VIDEO

Crystal Harris, fosta logodnică a lui Hugh Hefner, care l-a părăsit pe acesta cu câteva zile înainte de căsătorie, a mărturisit într-un interviu motivul pentru care a făcut acest lucru.

1546 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Hugh Hefner a fost părăsit înainte de nuntă de logodnica cu 60 de ani mai tânără - VIDEO

Motivul pentru care Hugh Hefner a fost părăsit înainte de nuntă de logodnica cu 60 de ani mai tânără (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Crystal Harris, în vârstă de 25 de ani, a declarat în interviul pentru "America's Entertainment Tonight" că se simte uşurată că ceremonia a fost anulată, însă regretă că a dezamăgit pe toată lumea, scrie dailymail.co.uk.

"Nu eram singura femeie din viata lui Hef. Nu mă simţeam bine ştiind acest lucru şi căsătorindu-mă cu el, pentru că o căsnicie trebuie să fie între doi oameni, iar relaţia noastră nu era aşa", a declarat Crystal cu lacrimi în ochi.

Hugh Hefner este cunoscut pentru faptul că a avut mai multe iubite în acelaşi timp şi se pare că nu vroia să schimbe acest lucru nici după căsătorie.

Fosta logodnică a patronului Playboy a declarat că totul s-a întâmplat foarte repede în relaţia dintre ei.

"Hef m-a cerut în căsătorie în faţa a trei camere de filmat şi a unui fotograf. Am crezut că este ceea ce vreau", a spus Crystal Harris în interviu.

Experţii spun că anularea nunţii îi poate aduce lui Hugh Hefner pierderi de cel puţin 250.000 de dolari. Şi cheltuielile pentru numărul din iulie al revistei Playboy, pe coperta căruia apare Crystal Harris, au crescut deoarece a fost adăugat un abţibild care o denigrează pe Crystal: "Mireasa fugară în acest număr!" scrie acum pe coperta revistei, peste fotografia fostei logodnice a şefului Playboy.

Hugh Hefner, fondatorul în vârstă de 85 de ani al revistei Playboy, a anunţat că apropiata lui căsătorie cu starleta Crystal Harris, în vârstă de 25 de ani, prevăzută a avea loc sâmbătă, în California, a fost anulată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici