Motivul surprinzător pentru care un restaurant deţinut de rockerul Kid Rock a fost închis

Un restaurant din Detroit deţinut de rockerul Kid Rock se închide după ce muzicianul a făcut comentarii nepotrivite despre Oprah Winfrey, arată The Guardian.

440 afișări
Imaginea articolului Motivul surprinzător pentru care un restaurant deţinut de rockerul Kid Rock a fost închis

Motivul surprinzător pentru care un restaurant deţinut de rockerul Kid Rock a fost închis

Închiderea restaurantului deţinut de Kid Rock în Detroit a venit imediat după ce o înregistrare video care îl surprinde pe muzician, aparent în stare de ebrietate, făcând comentarii agresive despre Oprah Winfrey în timpul unui eveniment care a avut loc la Nashville.

Familia miliardarului Ilitch, care deţine spaţiul în care funcţiona restaurantul a anunţat că rockerul Kid Rock a decis, ”de bună voie să nu reînoiască” actele de închiriere.

Restaurantul specializat în mâncare americană specifică barurilor din sud era deschis din 2017.

Kid Rock a confirmat informaţia dar nu s-a abţinut să comenteze: “Îi apreciez pe toţi cei care au condus localul nostru şi iubesc mult oraşul Detroit şi oamenii ca şi organizaţiile pe care le-am ajutat de-a lungul anilor, negre, albe, oricare, dar am învăţat cu mult timp în urmă că te duci acolo unde eşti sărbătorit, nu tolerat”. Muzicianul a adăugat: ”Cred că milioanele de dolari pe care le-am băgat în oraş nu au fost destul”.

Ulterior, Kid Rock a mai atacat unele personalităţi respectate pentru activitatea lor în domeniul drepturilor omului. Mai mulţi lideri ai mişcărilor pentru drepturi civile din Detroit i-au răspuns într-o conferinţă de presă. ”Drum bun. Mulţumim şi pe altă dată, Kid Rock. Nu ne trebuie rasişti belicoşi în oraş”, a afirmat Charles Williams II, directorul National Action Network chapter din Detroit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici