"Mumia 3", lider în box office-ul românesc (Galerie Video)

"Mumia: Mormântul Împăratului Dragon/ The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor", cel de-al treilea film din seria "Mumia", a fost lider în box office-ul românesc în perioada 11 - 17 august, pentru a doua săptămână consecutiv, informează Agenţia Champions.

111 afișări
Imaginea articolului "Mumia 3", lider în box office-ul românesc (Galerie Video)

"Mumia 3", lider în box office-ul românesc

"Mumia: Mormântul Împăratului Dragon", cu Brendan Fraser şi Jet Li în rolurile principale, a avut încasări de 237.714 lei şi a adus în cinematografe un număr de 15.995 spectatori.

În regia lui Rob Cohen, "Mumia 3" prezintă aventurile lui Rick O'Connell, care de data aceasta trebuie să lupte împotriva mumiei împăratului chinez Qin Shi Huang.

Pe locul al doilea în box office s-a clasat "Cavalerul Negru/ The Dark Knight", cu încasări de 106.214 lei şi 7.105 spectatori.

Pelicula din seria "Batman", regizată de Cristopher Nolan, îi are în rolurile principale pe regretatul Heath Ledger şi pe Christian Bale şi se află pe locul trei în topul celor mai de succes filme de la Hollywood.

Pe locul al treilea şi în coborâre în box office-ul românesc s-a clasat comedia "Nu te pune cu Zohan/ You Don't Mess With the Zohan", care a avut încasări de 102.285 de lei şi a fost vizionat de 7.883 spectatori.

Regizată de Dennis Dugan, cu Adam Sandler în rolul principal, pelicula are ca subiect aventurile unui agent al Mossad-ului, al cărui vis este să devină hairstylist.

Astfel, Zohan îşi înscenează moartea şi pleacă la New York pentru a-şi urma visul.

Premiera săptămânii trecute, "Cumpăr, închiriez bărbat/ Buy Borrow Steal" de Eric Styles, povestea unei femei care are la dispoziţie o singură lună pentru a concepe un copil, s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări de 57.343 lei şi un număr de 3.515 spectatori.

Pe locul al cincilea în box office a urcat pelicula "Hancock" de Peter Berg, povestea unui erou neîndemânatic, jucat de Will Smith.

Filmul, prezent de şapte săptămâni în cinematografe, a avut, în perioada 11 - 17 august, încasări de 46.685 de lei şi 3.067 spectatori.

În total, weekend-ul trecut (15 - 17 august), cinematografele au avut încasări de 411.829 lei şi un număr de 25.334 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici