"Muntele, mereu surprinzător". Un bărbat complet dezbrăcat, surprins în timp ce încerca să urce pe Vârful Omu

  • Salvamontiştii din România atrag de foarte mult timp atenţia că un număr mare de oameni decid să urce pe munte fără echipament adecvat.
  • Însă un turist a dus totul la extrem: a decis să urce pe Vârful Omu complet dezbrăcat.
1071 afișări
Imaginea articolului "Muntele, mereu surprinzător". Un bărbat complet dezbrăcat, surprins în timp ce încerca să urce pe Vârful Omu

Sursa foto: Facebook/Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Dispeceratul Naţional Salvamont a postat pe pagina oficială de Facebook ceva de-a dreptul "surprinzător". Un bărbat a vrut să-şi testeze rezistenţa şi a urcat către Vârful Omu din Munţii Bucegi complet dezbrăcat. Temperaturile sunt foarte scăzute pe munte în această perioadă, riscul de hipotermie fiind ridicat.

Românii, renumiţi şi în străinătate pentru inconştienţă

Primarul Saint-Gervais, un sat situat la poalele celui mai înalt munte din Europa de Vest, a sugerat vara aceasta că alpiniştii ar trebui să deschidă un depozit de 15.000 de euro pentru a acoperi costurile de salvare şi posibilele înmormântări. Asta după ce un grup de români a fost găsit pe munte, purtând pantaloni scurţi şi tenişi. Un elicopter al poliţiei le-a ordonat prin intermediul unui megafon să se întoarcă, a spus el, "şi în timp ce au făcut acest lucru, au spus că se vor întoarce a doua zi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici