N.O.H.A concertează la Rock la Mureş (Video)

Formaţia N.O.H.A va concerta pe 9 august la festivalul Rock la Mureş, potrivit site-ului evenimentului.

118 afișări
Imaginea articolului N.O.H.A concertează la Rock la Mureş (Video)

N.O.H.A concertează la Rock la Mureş

Alături de cei de la N.O.H.A, pe scena festivalului din judeţul Timiş, desfăşurat anul acesta între 7 şi 9 august, si aflat la cea de a VII-a ediţie, vor mai urca Anti-Flag, Ektomorf, Şuie Paprude, Iris şi Luna Amară.

N.O.H.A a lansat până în prezent patru albume: "Noise of Human Art" (1997), "No Slack" (2001), "Next Plateau" (2003), şi "Dive in your life" (2008).

Încă de la început, trupa s-a afirmat cu un stil ce combină clasicul cu modernul sunetului, un amestec de Breakbeats, Drum&Bass, Elecric Jazz, Pop.

Formaţia este formată din: Minerva Diaz Perez (voce), Pragez Philip Noha (saxofon), Jochen Eickenberg (clape), Tobias Belker (tobe), Tim Rashid (bass) şi Chevy Hadley (voce).

Anti Flag, trupă punk old-school, şi-au început cariera în 1993, când publicul i-a putut urmări în deschiderea unor formaţii precum The U.K. Subs, The Exploited şi The Circle Jerks.

Formaţia Ektomorf a fost fondată în 1994, iar stilul muzical al acesteia poate fi descris ca un amestec de Trash Metal, Hardcore, Punk şi Folk Ţigănesc.


Festivalul "Rock la Mureş" se desfăşoară în satul de vacanţă Periam-Port din judeţul Timiş.

Pentru campare, organizatorii au pus la dispoziţie 3000 de locuri în apropierea festivalului, locaţie ce va fi iluminată şi dotată cu duşuri şi toalete mobile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici