Naomi Campbell a distribuit prima fotografie cu copilul născut în luna mai. I-a adus un omagiu lui Gianni Versace

  • Supermodelul Naomi Campbell a devenit mămică la 51 de ani, dar a păstrat cu sfinţenie secretul.
  • A decis să o prezintă pe micuţă pe Instagram, îmbrăcată într-o salopetă marca Gianni Versace, lângă mesajul: „Te iubesc Gianni”.
  • S-a dorit a fi un omagiu pentru regretatul designer Gianni Versace, asasinat în faţa casei sale pe 15 iulie 1997, la Miami.
2133 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell a distribuit prima fotografie cu copilul născut în luna mai. I-a adus un omagiu lui Gianni Versace

Naomi Campbell a distribuit prima fotografie cu copilul născut în luna mai. I-a adus un omagiu lui Gianni Versace

Naomi Campbell este urmărită de 10,4 milioane de fani pe Instagram. Lor le-a făcut o surpriză, prezentându-le minunea apărută în viaţa ei.

"O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei", a scris supermodelul, care a adugat: ”Nu există cuvinte care să descrie legătura de-a lungul vieţii pe care o împărtăşesc acum cu îngerul meu. Nu există o iubire mai mare".

Nu se ştie cine este tatăl fetiţei. Se spune că Naomi ar fi folosit metode de laborator pentru a avea copilul, deoarece anterior a mulţumit ştiinţei pentru că i-a permis să întemeieze o familie „oricând vrea”.

În ciuda secretului, Naomi a fost deschisă cu privire la dorinţa ei de a avea un copil şi a insistat că „ştiinţa” o poate ajuta să aibă unul la orice vârstă. În 2017, Naomi a spus: "Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, cu modul în care este ştiinţa, cred că o pot face când vreau".

Naomi a dezvăluit în 2014: "Vreau să am copii, indiferent dacă am sau nu un bărbat. Îl voi avea pe cont propriu".

Până în 2019, a spus că se simte suficient de mulţumită de „familia aleasă”, inclusiv cu relaţia pe care o avea cu modelul sudanez Adut Akech, în vârstă de 21 de ani.

Când a fost întrebată dacă era pregătită pentru copii, a precizat: "Voi vedea ce îmi aduce universul”.

Un prieten al modelului a spus pentru The Sun: "Aceasta este Naomi. Îi place să surprindă oamenii. Este o veste cu adevărat fantastică. Într-un moment în care totul se simte atât de negativ în lumea showbiz-ului, speră că acest lucru va ajuta la ridicarea spiritului”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici