Naomi Campbell a primit cadou un apartament de 18,5 mil $

Celebrul supermodel Naomi Campbell a primit cadou de la iubitul său, miliardarul rus Vladislav Doronin, un apartament în Sao Paolo, Brazilia, în valoare de 10 milioane de lire sterline (18,5 milioane de dolari).

58 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell a primit cadou un apartament de 18,5 mil $

Naomi Campbell a primit cadou un apartament de 18,5 mil $

Potrivit presei internaţionale, Vladislav Doronin i-a cumpărat acesteia apartamentul după ce manechinul i-a spus cât de mult iubeşte Brazilia şi că ar vrea să se stabilească acolo, informează ContactMusic.co.uk.

Iubitul lui Naomi Campbell, Vladislav Doronin, deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro. Este renumit pentru viaţa luxoasă pe care o duce şi pentru pasiunea pentru femeile frumoase, fiind intitulat Donald Trump al Moscovei.

Cei doi s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai a acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici