Naomi Campbell o omagiază pe Tina Turner într-un pictorial. Cum arată îmbrăcată şi coafată ca legendara cântăreaţă - FOTO

Naomi Campbell a adoptat într-un pictorial look-ul legendarei cântăreţe pop-rock Tina Turner.

631 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell o omagiază pe Tina Turner într-un pictorial. Cum arată îmbrăcată şi coafată ca legendara cântăreaţă - FOTO

Naomi Campbell (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Modelul de 41 de ani a apărut în revista V Magazine la doar câteva zile după ce a participat la prezentarea noii colecţii Roberto Cavalli de la Milano, informează Daily Mail.

Pictorialul a fost realizat pentru a o omagia pe cântăreaţă, aflată acum la vârsta de 72 de ani.

Pozele au fost făcute de Daniele Duella şi Iango Henzi, iar vestimentaţia lui Naomi Campbell din pictorial se aseamănă cu cea din concertele Tinei Turner.

Ţinutele poartă marca unor designeri celebri de modă, precum Marc Jacobs, Ralph Lauren sau Versace.

La 41 de ani, Naomi Campbell se menţine într-o formă fizică de invidiat. Modelul a mărturisit într-o emisiune a lui Oprah din 2009 că ţine o cură de detoxifiere cu un cocteil realizat din sirop de arţar, un anumit tip de ardei iute, suc de lămâie şi apă.

"Încerc să fac asta de trei ori pe an. Cea mai lungă durată a curei a fost de 18 zile. Este bine să îţi cureţi corpul din când în când", a declarat atunci modelul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici