Naomi Campbell organizează o defilare de modă pentru sinistraţii din Marea Britanie

Top modelul britanic Naomi Campbell a anunţat că va organiza o defilare de modă în beneficiul victimelor inundaţiilor catastrofale care au avut loc în această vară în Marea Britanie, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Naomi Campbell organizează o defilare de modă pentru sinistraţii din Marea Britanie

Naomi Campbell organizează o defilare de modă pentru sinistraţii din Marea Britanie

Manechinul britanic a precizat, în timpul unei conferinţe de presă, că va profita de Săptămâna Modei de la Londra pentru a organiza o paradă de modă în scop caritabil, care va avea loc pe 20 septembrie, la Muzeul de istorie naturală.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment monden vor fi oferite clubului Rotary, care se ocupă de ajutorarea victimelor recentelor inundaţii.

"Aceasta este ideea noastră de a oferi o rază de soare tuturor celor care au fost afectaţi de teribilele inundaţii din Marea Britanie", a spus Campbell.

"Nu eram în Marea Britanie când au avut loc inundaţiile", a precizat top modelul, adăugând că au afectat-o mult imaginile prezentate de posturile de televiziune şi de presă.

Naomi Campbell, care a mai organizat un astfel de eveniment pentru victimele uraganului Katrina, a convins multe personalităţi să contribuie la acest proiect. Alături de ea, pe podium, vor defila top modele precum Elle Macpherson şi Yasmin Le Bon, iar directorul artistic al casei de modă Burbery, Christopher Bailey, a conceput pentru eveniment un tricou imprimat cu textul "Fashion for relief" ("Modă pentru alinare").

Regiunile din nordul şi centrul Marii Britanii au trecut, de la începutul acestei veri, prin cele mai grave inundaţii din ultimii 60 de ani. Costurile pagubelor se ridică la aproximativ trei miliarde de lire sterline (4,5 miliarde de euro), potrivit companiilor de asigurări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici