Naomi Campbell renunţă la cariera de manechin - GALERIE FOTO

Celebrul top-model britanic Naomi Campbell a hotărât să îşi încheie cariera de manechin pentru a-şi întemeia o familie, informează femalefirst.co.uk.

186 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell renunţă la cariera de manechin - GALERIE FOTO

Naomi Campbell renunţă la cariera de manechin (Imagine: Mediafax Foto)

GALERIE FOTO


Naomi Campbell, în vârstă de 38 de ani, care în prezent locuieşte la Moscova, împreună cu iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, a declarat că va mai urca pe podiumurile prezentărilor de modă doar cu ocazia spectacolelor de caritate.

"Anul viitor se vor împlini 25 de ani de când fac această meserie. În ceea ce priveşte prezentările de modă, nu mă mai simt în stare să particip la orice show din oricare colţ al lumii", a explicat Naomi Campbell. "Sunt femeie şi vreau să devin mamă într-o bună zi", a adăugat celebrul top-model britanic.

Naomi a spus că îi este dor de multe lucruri din Marea Britanie. "Mi-e dor de «Marks and Spencer», trebuie să recunosc asta. Nu-mi place ciocolata de aici la fel de mult (...), Marea Britanie are cea mai bună ciocolată", a mărturisit celebrul top-model de culoare.

Naomi Campbell şi Vladislav Doronin, căruia i se spune "Donald Trump al Rusiei", formează un cuplu încă de anul trecut.

Presa internaţională a scris că în august 2008, omul de afaceri era atât de îndrăgostit de Campbell încât i-a cumpărat acesteia un apartament tip penthouse în Brazilia, în valoare de 18,5 milioane de dolari, doar pentru că celebrul manechin i-ar fi mărturisit la un moment dat că iubeşte Brazilia şi că şi-ar dori să se stabilească în această ţară pentru totdeauna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici