Naomi Campbell, sedusă de "îngerul rebel" Hugo Chavez

Top modelul britanic Naomi Campbell i-a luat un interviu preşedintelui Venezuelei Hugo Chavez pentru o revistă destinată bărbaţilor şi l-a descris pe acesta drept "un înger rebel", un lider apropiat poporului "cutezător, dar nu ameninţător".

2 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, sedusă de "îngerul rebel" Hugo Chavez

Naomi Campbell, sedusă de "îngerul rebel" Hugo Chavez

Interviul va fi publicat în ediţia pe luna februarie a revistei GQ şi constituie prima dintr-un şir de colaborări ale top modelului cu publicaţia britanică.

Campbell va mai intervieva, în lunile următoare, "mai mulţi politicieni şi sportivi", printre care Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1, potrivit publicaţiei. Este prevăzut, de asemenea, un interviu cu Fidel Castro, dacă acesta va accepta.

Jurnalista-top model a spus că a dorit să verifice autenticitatea imaginii de "preşedinte al poporului" pe care o are Hugo Chavez. Dând asigurări că venezuelanii întâlniţi sunt "mai fericiţi" decât în urmă cu zece ani, Naomi Campbell a scris: "oamenii îi trimit mii de scrisori în fiecare zi... Cred ferm că îşi respectă angajamentele, că-i ajută pe cei care trăiesc în afara ţării".

"Chavez a spus cu siguranţă ceea ce gândeşte. Am descoperit că este cutezător, dar nu ameninţător şi nici excesiv. Nu contează ce ne rezervă viitorul, pentru mine, rolul său va fi întotdeauna cel al unui înger rebel", a scris Naomi Campbell.

În ceea ce priveşte replicile lui Chavez, acestea sunt, ca de obicei, diatribe împotriva preşedintelui american George Bush, pe care îl acuză că este "complet nebun", în timp ce Condoleezza Rice este "Secretarul de Stat al unui guvern responsabil de genociduri".

Preşedintele a spus că este de părere că George Bush "şi acoliţii săi" vor să-l vadă mort şi a asigurat că drepturile omului "sunt respectate" în Venezuela şi că "nici o altă ţară din lume nu are atâta libertate de exprimare".

Naomi Campbell a mai spus că a fost impresionată de vocea preşedintelui: "Îi place să cânte. Cred că, dacă nu era preşedinte, ar fi avut mult succes ca interpret latino".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici