Natalie Portman este noua ambasadoare Dior

Actriţa Natalie Portman a devenit ambasadoare Dior, fiind protagonista celei mai noi campanii de promovare a parfumului Miss Dior Cherie, informează contactmusic.com.

22 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman este noua ambasadoare Dior

Natalie Portman este noua ambasadoare Dior (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Claude Martinez, şeful diviziei Parfums Christian Dior, a caracterizat-o pe Natalie Portman ca fiind "carismatică şi elegantă". Aceasta este pentru prima oară când actriţa de 29 de ani colaborează cu faimoasa casă de modă.

Totuşi, Natalie Portman a fost ceva mai rezervată vorbind despre propriile sale calităţi, declarând că rutina sa de înfrumuseţare nu este chiar sofisticată.

Fotografiile pentru afişele campaniei au realizate de Tim Walker, în timp ce spoturile TV au fost regizate de Sofia Coppola.

Campania va debuta anul viitor.

Deşi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Portman a declarat recent că frumuseţea este "plictisitoare", în opinia ei.

"Sunt conştientă că a fi atrăgătoare este un factor esenţial pentru a primi o slujbă, în meseria mea. Totuşi, frumuseţea poate fi plictisitoare, dacă eşti cu un bărbat care se concentrează numai pe felul în care arată sau dacă tu, la rândul tău, te gândeşti numai la asta", a mai spus Portman.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia, anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici