Nepoata lui "Che" Guevara promovează vegetarismul într-o campanie PETA - VIDEO

Nepoata liderului revoluţiei cubaneze Ernesto "Che" Guevara este imaginea unei alte mişcări cu tentă revoluţionară, cea de promovare a vegetarismului, în cadrul unei campanii a organizaţiei PETA, informează Canada East.

21 afișări
Imaginea articolului Nepoata lui "Che" Guevara promovează vegetarismul într-o campanie PETA - VIDEO

Nepoata lui "Che" Guevara promovează vegetarismul într-o campanie PETA - VIDEO

Lydia Guevara este imaginea unei noi campanii a PETA de susţinere a "revoluţiei vegetariene", care va fi lansată în octombrie în Argentina, locul unde s-a născut bunicul său Ernesto "Che" Guevara, urmând să fie difuzată apoi la nivel internaţional.

În execuţiile print ale campaniei nepoata lui "Che" poartă vestimentaţia unui luptător de guerilla, deturnată prin accente specifice mesajului promovat - beretă roşie, pantaloni de camuflaj şi o bandulieră în care gloanţele sunt înlocuite cu morcovi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PETA, Michael McGraw, organizaţia i-a propus tinerei în vârstă de 24 de ani să fie ambasadorul acestei campanii la câteva luni după ce s-a aflat că aceasta este vegetariană.

"Mesajul principal al campaniei este că cea mai bună cale de a salva animalele este să nu le mai mâncăm", a spus reprezentantul PETA, care a adăugat că postura revoluţionară prin care este dramatizat mesajul este un fel "de omagiu adus de Lydia Guevara bunicului său".

Printre alte celebrităţi care au promovat vegetarismul în campaniile PETA se numără Paul McCartney, Forest Whittaker şi Alicia Silverstone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici