Neymar: Îmi place să-mi cumpăr haine şi parfumuri, dar nu sunt metrosexual

Atacantul brazilian al formaţiei FC Barcelona, Neymar, a declarat, într-un interviu ce va apărea într-o revistă franceză la 26 iulie, că nu este metrosexual, deşi îi place să-şi cumpere haine, geluri şi parfumuri, informează cotidianul As.

498 afișări
Imaginea articolului Neymar: Îmi place să-mi cumpăr haine şi parfumuri, dar nu sunt metrosexual

Neymar: Îmi place să-mi cumpăr haine şi parfumuri, dar nu sunt metrosexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Da, îmi place să-mi cumpăr haine, parfumuri bune, geluri pentru păr, mă epilez pe picioare, dar nu mă consider metrosexual. Beckham este metrosexual, el are stil", a declarat Neymar pentru revista Surface.

Noul jucător al FC Barcelona, în vârstă de 21 de ani, a declarat că nu se teme de responsabilitate şi de faptul că este un idol în Brazilia. "Presiunea nu mă afectează. De tânăr am visat să joc la naţionala Braziliei şi să fiu idolul mulţimii. Sunt pregătit pentru orice provocare. Eu mereu sunt pregătit", a adăugat Neymar.

Neymar a fost achiziţionat în această vară de FC Barcelona de la FC Santos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici