Nicolae Guţă îşi lansează o colecţie de rochii de mireasă! - FOTO

Nicolae Guţă vrea să dea lovitura în modă cu o colecţie proprie de rochii de mireasă, o afacere despre care cântăreţul de manele va vorbi în ediţia de vineri a emisiunii "Poveştiri adevărate", difuzată de la ora 17.30, pe postul Acasă, informează televiziunea.

1538 afișări
Imaginea articolului Nicolae Guţă îşi lansează o colecţie de rochii de mireasă! - FOTO

Nicolae Guţă îşi lansează o colecţie de rochii de mireasă!- FOTO

Potrivit televiziunii, după ce a încercat muzica rock, Nicolae Guţă şochează din nou. Vineri, la "Poveştiri adevărate", de la ora 17.30, cel autointitulat "Regele Manelelor" va vorbi despre cea mai nouă afacere a lui - o colecţie proprie de rochii de mireasă.

"Ne-am orientat să fie sexy şi atrăgătoare", spune Nicolae Guţă, care s-a asociat în această afacere cu fiica lui, Nicoleta. Rochiile poartă amprenta personalităţii familiei Guţă: sunt create special pentru mirese şi pentru femeile care dansează până în zori pe manele şi cărora le place să strălucească.

Aproape toate creaţiile Guţă sunt accesorizate cu fundiţe, pietre preţioase şi paiete, iar preţurile pornesc de la 300 de lei şi, în unele cazuri, sunt "destul de piperate", potrivit designerului Guţă.

Tot în ediţia de vineri a emisiunii "Poveştiri adevărate", Nicolae Guţă va vorbi despre povestea de iubire pe care o trăieşte alături de Ana, o femeie cu aproape 20 de ani mai tânără decât el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici