Nicolas Cage datorează Fiscului peste 6,2 milioane de dolari

Actorul Nicolas Cage datorează Fiscului american (IRS) peste 6,2 milioane de dolari, potrivit cotidianului Detroit News, citat de accesshollywood.com.

18 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage datorează Fiscului peste 6,2 milioane de dolari

Nicolas Cage datorează Fiscului peste 6,2 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestei surse, o somaţie pentru plata celor 6.257.005 dolari a fost depusă pe numele starului american. Potrivit documentelor oficiale, suma datorată de actor provine din neplata taxelor pe anul 2007.

Aceleaşi documente precizează şi că Nicolas Cage nu a plătit impozitul nici pentru reşedinţa sa din New Orleans, a cărei valoare este de 3,55 milioane de dolari şi care este actualmente scoasă la vânzare, şi nici pentru reşedinţa sa din Hollywood, în valoare de 35 de milioane de dolari.

Somaţia a fost completată la câteva luni după ce actorul a încheiat o înţelegere cu inspectorii IRS în privinţa plăţii altor datorii acumulate. Potrivit ABC News, actorul a acceptat, în septembrie 2008, să plătească datoria de 660.000 de dolari şi penalităţile aferente, rezultată din deducerea incorectă a cheltuielilor personale.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice" şi pentru remake-ul "Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici