Nicoleta Luciu va renunţa, o perioadă, la concerte

Nicoleta Luciu a decis să renunţe pentru moment la cariera ei muzicală pentru a se putea dedica 100% rolului de mamă şi celui pe care îl joacă în telenovela "Regina".

522 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu va renunţa, o perioadă, la concerte

Nicoleta Luciu va renunţa, o perioadă, la concerte (Imagine: Mediafax Foto)

Interpreta Rozei din telenovela "Regina", difuzată Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30, a luat această hotărâre pentru că îşi doreşte ca timpul liber să îl aloce în totalitate fiului ei.

"Vreau să îl văd pe bebe cum creşte, să nu pierd niciun moment important din copilăria lui, îl iubesc la nebunie. Zsolt deja a început să gângurească şi sunt foarte nerăbdătoare să îmi spună «mamă», deja încearcă să pronunţe cuvinte scurte, ca «haide» sau «igen»", mărturiseşte Nicoleta Luciu.

"Sunt adepta lucrurilor puţine şi făcute foarte bine decât a celor foarte multe, care nu îţi permit să realizezi cum trebuie tot ce ţi-ai propus. În plus, eu sunt şi o perfecţionistă, iar acum, din punct de vedere profesional, principala mea preocupare este strict legată de personajul Roza şi de participarea mea în telenovela «Regina». Cifrele de audienţă dovedesc că este cel mai bun produs de pe piaţa din România, fapt care mă ambiţionează şi mai mult. Telespectatorii trebuie să fie alături de Roza, pentru că urmează momente importante în viaţa ei şi, implicit, şi a lui Thierry. Aşa că luând toate acestea în calcul, m-am hotărât că, pentru moment, voi renunţa la concerte şi mă voi dedica celor două roluri", a adăugat Nicoleta Luciu.

Citeşte şi:

Nicoleta Luciu a născut un băiat

Nicoleta Luciu şi-a botezat fiul (Galerie Foto)

Află cum a slăbit 30 de kg Nicoleta Luciu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici